Fotball skolen med FK Tønsberg 2017

Kjære fotballvenner!
Sommeren er her – endelig! Fotballen ruller for fullt rundt på baner og binger i hele landet. Små og store opplever nederlag og seiere, glede og sorg. Fotballen er jo litt som livet ellers og der i ligger mye av fasinasjonen vi føler for denne vidunderlige sporten vår.
Tradisjonen tro ønsker vi i FK Tønsberg å bidra til at så mange unge jenter og gutter som mulig skal få kjenne på denne gleden det er å beherske en ball, leke med venner og føle mestring. I den forbindelse har vi fantastiske

nyheter:
For første gang arrangerer FK Tønsberg en fotballcamp rett før skolestart høsten 2017. Dette vil være en 2-dagers fotballskole for jenter og gutter (6-14 år) mandag 14. og tirsdag 15. August. Den vil finne sted på Gressbanen. Vi tror dette vil bli en fantastisk avslutning på sommerferien og en fin og gøy måte og starte skoleåret på. Meld dere på – det kan også komme overraskelser disse to dagene… Se for øvrig annonser i Tønsbergs Blad, på hjemmesiden vår (www.fktonsberg.no) og på Facebook.

I høstferien (uke 40) vil vi, tradisjonen tro, arrangere Tine fotballskole på Gressbanen. Dette vil være en 4 dagers fotballskole for spillere (jenter og gutter) fra 6 – 14 år. Dette har blitt en tradisjon her i Tønsberg og vi ønsker å bevare denne tradisjonen, men også utvikle den til å bli enda bedre. Mer informasjon om Tine Fotballskole i høstferien vil komme snart!
Vi i FK Tønsberg ønsker alle velkommen til disse arrangementene og lover dere gode opplevelser!

Med fotballhilsen
Lars Bakkerud
Sportssjef/Spillerutvikler
FK Tønsberg

 

TRYKK HER FOR PÅMELDINGSSKJEMA

Related Posts

Leave a Comment